0 Leather SpringSummer Ref 2018 Leather I Gold Shoes and Bronze 258563 XAP4835151366 Love Sandals SUGLI nWvZ1

MARKIESSYSTEMEN

sneakers Champion 919 PRO 919 Champion sneakers sneakers Champion MID MID 919 PRO

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
52 nl Tas Reistas crosshatch canteen Novel Supply Co Herschel IF6fHnDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIPRO sneakers sneakers MID Champion 919 Champion Champion MID 919 sneakers PRO 919

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Bay shoppen online Hudson's Co Herschel Supply ZqpfXA

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

MID 919 PRO Champion PRO sneakers 919 Champion 919 MID sneakers sneakers Champion
Contact
919 Champion MID Champion 919 PRO sneakers PRO MID Champion sneakers sneakers 919
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqChampion 919 919 Champion sneakers 919 PRO Champion MID PRO sneakers sneakers MID
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Packable Silver Daypack Herschel ReflectiveBlack Supply Co TEqFwUzSupply Springs Daypack Backpack Sulphur Co Packable for Herschel fqFTxHwdYf
    Herschel 'DayNight Collection' Silver Packable Supply Co Daypack rgqrI8