Zwart Dames 194119 Model mm Eild Philippe Sneakers wTSX8gFqT

MARKIESSYSTEMEN

All Chuck Converse charcoal Sneakers Korting Taylor Kurim hoog JI36375 Star

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Rugzak Shop en Clas Kipling wielen Dallin star op vergelijk swirl wE4SaqDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIConverse Korting Taylor JI36375 Chuck charcoal Kurim hoog Sneakers All Star

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Backpack Pink Kipling Seoul Clas Zando 61AWnqEOwB

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Kurim JI36375 All hoog Sneakers Chuck charcoal Star Taylor Korting Converse
Contact
charcoal Korting Kurim Sneakers Chuck hoog Taylor JI36375 Converse Star All
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqKorting Taylor JI36375 charcoal Chuck Sneakers hoog All Converse Kurim Star
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Backpack Protection With Print Seoul Large Clas Kipling Colab Lap Top XxwAqg66Met CLAS Grote Laptop SEOUL Kipling Rugzak Bescherming ESSENTIAL A6qBwX
    Backpack Laptop FLOWER £89 SEOUL CLAS RRP BOLD KIPLING SS18 EqWtUHC