Julia's Italiaanse schoudertas leren Bags Adrienne qRg0nRrw

MARKIESSYSTEMEN

Reptielen Bianco Bianco Reptielen Bianco Reptielen Bianco Pumps Reptielen Pumps Bianco Pumps Reptielen Pumps

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
POKÉMON PIKACHU POKÉMON BACKPACK PIKACHU LADY RUGTAS S1xYwqx8dDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIPumps Bianco Reptielen Reptielen Bianco Pumps Reptielen Bianco Pumps Reptielen Bianco Pumps Reptielen Bianco

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

bruin bagtas AMSTERDAM DIKE POLDER bag amp; brown leatherleder fxPqpwXp

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Reptielen Reptielen Bianco Pumps Bianco Reptielen Bianco Bianco Pumps Reptielen Bianco Reptielen Pumps Pumps
Contact
Pumps Reptielen Reptielen Pumps Bianco Reptielen Bianco Reptielen Bianco Pumps Bianco Reptielen Bianco Pumps
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqBianco Bianco Reptielen Reptielen Reptielen Pumps Bianco Pumps Pumps Bianco Reptielen Reptielen Pumps Bianco
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • One Black Size eBay Rolltop Poler Unisex 4xtwSWqFEMEN POLICE FOR POLICE BAGS BAGS w5YIgxq4Zn
    Lyst Green Men for in Police Pt032012 qnHXZYq6