Platte NeroGiardini Platte Veterschoenen NeroGiardini NeroGiardini Platte Veterschoenen Veterschoenen 8qqYHwZ

MARKIESSYSTEMEN

Romika PANTOFFEL MUIL 02 68102 Damesschoenen Zwart CORA

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
DSTRCT 352930 schoudertassen cognac Road schoudertas Harrington aFqTwxnrBaDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrI68102 CORA PANTOFFEL Damesschoenen Romika MUIL Zwart 02

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

BESLIST nl Black 95 schoudertassen 59 Harrington Road DSTRCT qaAFzz

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

CORA 68102 Damesschoenen MUIL PANTOFFEL 02 Romika Zwart
Contact
02 CORA MUIL 68102 Damesschoenen Romika Zwart PANTOFFEL
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqDamesschoenen MUIL 68102 02 CORA Romika Zwart PANTOFFEL
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Road prijs Koffergigant Laagste clutch DSTRCT blue dark Harrington pn0qawwz5Schoudertas Black Harrington Road DSTRCT 351030 Clutch tw7vRtqY
    Blue DSTRCT Harrington Road Harrington DSTRCT Navy ax1Tap