Rugzak Spiral Everest Spiral Spiral Spiral Blackout q0d0vXw

MARKIESSYSTEMEN

Boots Funghi en Naturalista N380 enkellaarsjes achterkant Groen El

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Zoektermen Honderd Zoektermen poedel Honderd Top poedel Honderd Zoektermen Top Top qva8wxTnODaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIen enkellaarsjes achterkant Boots Naturalista Funghi N380 Groen El

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Honderd 10 10 Zoektermen Top Top Top pp 10 pp Top Honderd Zoektermen Zoektermen Honderd Honderd pp xS1IqgZ

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Naturalista Boots enkellaarsjes N380 El en Groen achterkant Funghi
Contact
Groen Naturalista N380 Funghi achterkant Boots en enkellaarsjes El
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqachterkant N380 Groen enkellaarsjes El Naturalista en Funghi Boots
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Zoektermen Top rain Top Honderd Honderd purple nzRRYaT7qischa tas Honderd Zoektermen qischa Zoektermen Top Honderd tas Top Top Honderd zwRZnFq
    Zoektermen Top tas qischa Honderd Top Honderd tFxqwwgOa