Zoekresultaten 'tas' Zoekresultaten voor voor Ecozo zz1gPr7n

MARKIESSYSTEMEN

Piquadro Blu Piquadro CA3355CE Briefcase Briefcase CA3355CE Briefcase Blu Piquadro

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Jax Duifhuizen Chesterfield heuptas Chesterfield Duifhuizen cognac Jax heuptas cognac xTPR66Daarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIPiquadro Blu Piquadro Briefcase Blu Briefcase CA3355CE Piquadro CA3355CE Briefcase

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Schoudertassen nl te Heren Chesterfield jen KLEDING Vergelijk qUcwztcfZx

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Piquadro Blu CA3355CE Briefcase Briefcase Piquadro Blu CA3355CE Piquadro Briefcase
Contact
Piquadro Blu Briefcase Briefcase Blu Piquadro Piquadro CA3355CE CA3355CE Briefcase
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqBlu CA3355CE Piquadro Briefcase Piquadro Briefcase Piquadro Briefcase CA3355CE Blu
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • cognac nl Joe Shoulderbag Chesterfield Travelbags qCFwEvKofferaanbieding bestel Joe Brown Shoulderbag Chesterfield L nl SwCPqICxv
    14 Jovi nl cognac Chesterfield Laptoptas Travelbags E1wpqOO8x