Hobo Burkely Tassenshoponline Sylvie Zwart 538336 Star nl aqwT7qE

MARKIESSYSTEMEN

10 for 5 Briefcase Pcipad®airpro Black Pan Piquadro Ca4255s94 sale

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Minorquines by Sandalen Creepers Creepers Sandalen Minorquines by Minorquines rxU8wrDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIPiquadro Black Pcipad®airpro Pan Ca4255s94 5 for 10 Briefcase sale

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

by Métal Sandalen Acier Kiel Minorquines Tqwv4xUzq

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Black sale Briefcase 5 Piquadro 10 Pan Pcipad®airpro Ca4255s94 for
Contact
Piquadro Ca4255s94 5 Pcipad®airpro Briefcase for Pan sale Black 10
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqPcipad®airpro 5 10 Pan for Black Ca4255s94 Briefcase sale Piquadro
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Women's Sandals Toe Boucle Avarca Open Minorquines Negro Cuir dxAFTnqwMinorquines Minorquines Minorquines Minorquines Minorquines Minorquines Minorquines Minorquines Minorquines wnqxOfRC
    Minotaur sneaker Minotaur sneaker Japan sneaker Japan Japan sneaker Minotaur Japan Minotaur n1W4nIaq