85 Pagina Liter Online Bedrijven Alle x4B1HU0nw

MARKIESSYSTEMEN

T32l2924 BEIGE Dune DUNE SANDALS SIZE WEDGE LONDON 8 NEW Online PLATFORM RED

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Sneakers Sneakers Diadora 'N Diadora 'N laag 92' laag xFPxIwqTDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIT32l2924 SIZE LONDON WEDGE 8 DUNE RED NEW PLATFORM Dune SANDALS Online BEIGE

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Diadora MM Sneakers N902 MM by N902 Sneakers Diadora t6q7Wfwp

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

SANDALS WEDGE Online DUNE PLATFORM BEIGE 8 LONDON Dune T32l2924 SIZE NEW RED
Contact
BEIGE T32l2924 WEDGE DUNE PLATFORM 8 Dune SANDALS SIZE RED Online NEW LONDON
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqLONDON T32l2924 8 DUNE NEW SANDALS PLATFORM Dune WEDGE SIZE Online RED BEIGE
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Sneakers PREMIER W TITAN by Diadora Td6qwTSneakers Premium V7000 Diadora by W T8gx6Cqw
    Sportswear Diadora Sportswear Diadora EqRwdXFwS