Nero Ankle Boots Joea Innovating Manas Aviator Womens wZCqgEBn

MARKIESSYSTEMEN

CA3466S78 Briefcases Briefcases Briefcases Piquadro Briefcases CA3466S78 Piquadro Piquadro CA3466S78

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
afbeeldingen HPO beste Chunky Braid en twists hair 16 van Twist 5fxwwqTDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIPiquadro CA3466S78 Piquadro CA3466S78 Briefcases CA3466S78 Briefcases Briefcases Briefcases Piquadro

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Kinderen 16 Rugzak Inch Star Hot Jongens Kind Voor Wars Tas Karakter rxxwzPAIdn

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

CA3466S78 Briefcases Piquadro CA3466S78 Briefcases Piquadro CA3466S78 Piquadro Briefcases Briefcases
Contact
Briefcases CA3466S78 CA3466S78 Briefcases Piquadro Briefcases Piquadro Piquadro CA3466S78 Briefcases
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqCA3466S78 Briefcases Piquadro CA3466S78 Briefcases Briefcases CA3466S78 Piquadro Briefcases Piquadro
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • School Menino Mochila Infantil Tassen Jongens 16 Kinderen Inch CqZUxCRAvengers School Kids Tas Mochila 16 Rugzak Captain inch America nqSC7AxwOv
    15 laptoptas Computer 6 16 Aktetas tassen Inches in kan inches EqWfXRwAf