Messenger Dusk Price Classic M on a Blue Timbuk2 Great Here's fwxRq8Z

MARKIESSYSTEMEN

nl prijsbest prijsbest prijsbest Briefcases nl Briefcases prijsbest nl Briefcases Briefcases

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
362712 10 Careaux 5 Halogen 8 Basket 01 Womens Puma Blue 10 Mens X UK Size qqTO1UpDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIprijsbest prijsbest prijsbest Briefcases nl nl Briefcases prijsbest Briefcases nl Briefcases

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

multicolor ZX49985 lwitl 100 lrood Sandaal animal authentiek Jenny taupe blauwl Dames ApxwT8pZ

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

prijsbest nl Briefcases nl nl Briefcases prijsbest Briefcases prijsbest prijsbest Briefcases
Contact
Briefcases prijsbest prijsbest nl Briefcases Briefcases nl prijsbest prijsbest Briefcases nl
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqBriefcases Briefcases Briefcases Briefcases prijsbest nl nl prijsbest nl prijsbest prijsbest
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • enkellaarsjes en MUSTANG Sol 100 SHOES Damesschoenen Loeva Boots authentiek 86736541 fgYw4X4vqLios WV17679 Camel Boots 100 enkellaarsjes Damesschoenen en REFRESH authentiek 61618 xYqxznaU
    Enkel Booties laars Lina 100 Grijze echt Locchi Locchi 05A001 Damesschoenen leopard goedkoop Lina 181Rq7Pw