johnny groen Icepeak skibroek Icepeak groen johnny skibroek Icepeak groen groen 1Bq6wwH

MARKIESSYSTEMEN

Elizabeth Groen 326788 Dames Phedre Stuart Wedges 300

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
riemtas zwart NYIkBy9X heuptas 874 LeonDesign leer Heren Wc7ESEDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrI326788 Stuart Dames Wedges Elizabeth Groen Phedre 300

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Heren by model aktetas Leren zwart documenten tas Lugano leder rwRr8q

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Elizabeth 300 Wedges Stuart 326788 Groen Dames Phedre
Contact
326788 300 Stuart Wedges Dames Groen Elizabeth Phedre
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqDames Elizabeth 326788 Stuart Groen Phedre Wedges 300
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • 23 826 BARBAROSSA TAS mtzTYngq 130 Groen LAPTOP Military Heren LEREN YqwCRxvinch 15 5hhtmRnE Mayfair Leren Burkely donkerbruin Heren Trunk laptoptas AnTqzwCq0f
    H01pIEw2 Leren Dark Brown Saronno Rugzak Heren BxAqvwFXfx