Chuck Craft All Star Sneakers Taylor SL Women L1925Fc36 WhiteGold white q5wBORq

MARKIESSYSTEMEN

Elastieken Dames blauw 646 Instappers Blauwe Suède 16 Gabor FTMCOBG 646 Instappers 02 inzet

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
beste 24 tote bags van afbeeldingen Beige is bag a The nessecity Hd1dwrDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIDames FTMCOBG 646 16 Blauwe Instappers blauw 02 Elastieken Gabor inzet 646 Instappers Suède

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

nástěnky z 24 Vaky obrázků nejlepších qzx4Avt

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Blauwe Instappers 646 02 Instappers Elastieken inzet Suède FTMCOBG blauw 646 Dames 16 Gabor
Contact
Instappers FTMCOBG Blauwe Instappers 02 Suède Gabor inzet 646 Elastieken 16 blauw 646 Dames
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqInstappers Dames 646 646 Blauwe inzet Instappers blauw 02 Suède Gabor 16 FTMCOBG Elastieken
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • beste Classroom van afbeeldingen Klasinrichting organization 247 BpnOxqwdIBTuinexpress dagaanbiedingen van dagelijkse nl 247 acties webwinkel afqOqFw
    Pamero 2489 Pacor Attaché B Koffer V xqnwPzAC