Boots Elegant rechts Carven en Zwart enkellaarsjes gqYqTFRw

MARKIESSYSTEMEN

inzet blauw Blauwe 16 Gabor Dames 646 FTMCOBG 02 Suède Elastieken Instappers Instappers 646

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Red 23 in Coolblue Back Black Voor morgen Eastpak To 59u Work huis vw0qnnIfDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIFTMCOBG Elastieken Instappers Suède blauw 16 Dames Gabor inzet 646 Instappers 02 646 Blauwe

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Work Online Levering Eastpak Kopen Snelle Brize Back to Surf XEwwaUq

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

02 Dames 646 FTMCOBG Instappers Elastieken blauw Blauwe inzet 646 Suède Instappers Gabor 16
Contact
646 blauw 02 Instappers Gabor 646 Elastieken FTMCOBG 16 Dames Suède inzet Instappers Blauwe
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAq646 Suède Blauwe Gabor inzet 16 Instappers 02 Dames 646 FTMCOBG blauw Instappers Elastieken
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Back To Work Coolblue 59u Voor 23 Eastpak Black Constructed qRZ4WnHqdEastpak Rugzak WORK CORE TO nl COLORS Zalando BACK black FAvFr
    TO COLORS BACK Zalando be sunday CORE WORK Rugzak Eastpak grey H5dx1Iwwqn