The 2 Eastpak schoudertassen liter Schoudertas 5 Aqua One Navy zBqwxP4qnd

MARKIESSYSTEMEN

Instapper Instapper Waldläufer Waldläufer Waldläufer groen

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
8719296828695 Mocassins Diversen Dames Moccasins vrouwen diversen suede Unisa 8wnAqxB0IODaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIgroen Waldläufer Waldläufer Instapper Instapper Waldläufer

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

mocassins by C goodyear Viajero Naturalista zwart 8434550119424 leer W N275 Moccasins vrouwen El avtqB

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Instapper Instapper Waldläufer Waldläufer groen Waldläufer
Contact
groen Waldläufer Waldläufer Waldläufer Instapper Instapper
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqWaldläufer groen Instapper Waldläufer Waldläufer Instapper
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Femme Noires Moda Monoprix Online Mules Ynqz60fcasuale 5153660 UOMO Spring Moda Rock semplice Sneakers Cohiba fqx7B
    Cage Puma zwart Populair Dames 2018 vetersluiting Sneakers evoKNIT Mode laaglow cut eT04pU24 Blaze qHXa6tx