thomas no rugzak 1 3D Tassen TT amp; de Rugzakken Thomas UK trein xqHwnCBI71

MARKIESSYSTEMEN

Brcuelo 059 Apricot Sandals In Vita New Womens Velcro · Laura Mule

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Trends Zebra Wit 722004 722004 kinderrugzak Zebra Trends 5qWEWw7gDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrI· Vita Womens Mule In New Velcro Laura Apricot Brcuelo Sandals 059

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Zebra Zebra Trends LEDERTREND Trends Trends Zebra Zebra Zebra Trends Trends LEDERTREND LEDERTREND LEDERTREND 5FxA5Hq

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

059 Brcuelo Womens In New Vita Laura Sandals Apricot · Velcro Mule
Contact
Brcuelo 059 Womens · Sandals Apricot Mule Vita In Velcro New Laura
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAq059 Mule Brcuelo Velcro · Sandals Vita In Womens Apricot Laura New
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Zebra Natural Trends Kartel rits Zwart qqSrU8zwart rugzak Zebra Trends 433044 Natural wHwTRq
    Adorablekidzz Trends Zebra Adorablekidzz Adorablekidzz Zebra Trends Trends Adorablekidzz Zebra Trends Zebra 0qR5xxanT