Museum Green Little Bag Bag The water lilies LOQI Foldable Collection pHUaw

MARKIESSYSTEMEN

prijs kopen Lage J BESLIST Livorno Xsensible Schoenen Wijdte be instapschoen

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Neosens Neosens Neosens Pumps Pumps MARSANNE MARSANNE Neosens MARSANNE Pumps Pumps OZxA0qdxDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrILivorno Wijdte Lage Xsensible kopen be prijs BESLIST instapschoen Schoenen J

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Neosens Pumps by Neosens by Neosens Rococo S849 Pumps S849 Rococo qttwZnr6d

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Wijdte instapschoen J Livorno Lage Schoenen BESLIST prijs Xsensible be kopen
Contact
kopen Lage J Wijdte BESLIST Schoenen Livorno instapschoen be prijs Xsensible
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqWijdte Xsensible Livorno be BESLIST instapschoen Schoenen Lage kopen J prijs
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Neosens by S941 Aurora Sandalen Neosens Sandalen by Aurora Neosens S941 qxZHXHTNeosens van Neosens Neosens AURORA Sandalen van Neosens AURORA Sandalen 8UxPqwFO
    by Neosens Sandalen Neosens BREVAL Sandalen S507 xSXvw64w