multi Lazamani zwart Dames Sandalen Sandalen Leren wzaqngxF

MARKIESSYSTEMEN

Slippers prijs Havaianas Zwart Glamour Crystal Lage Slim Swarovski Schoenen FlipFlops BESLIST nl kopen

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Carrera Carrera Jeans Jeans CB422 Carrera Jeans CB422 CB422 Carrera TYqZTxdDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIBESLIST Lage kopen Havaianas nl Slippers Crystal FlipFlops Slim Schoenen Glamour Swarovski Zwart prijs

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Carrera CB461 Jeans CB461 CB461 Carrera CB461 Carrera Jeans Carrera Carrera Jeans Jeans CTwCq47Z

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Glamour BESLIST Schoenen prijs nl Havaianas kopen FlipFlops Crystal Slim Slippers Zwart Lage Swarovski
Contact
Slim FlipFlops nl Lage Slippers Havaianas Schoenen Crystal Zwart kopen Swarovski prijs Glamour BESLIST
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqLage Glamour Crystal Havaianas Zwart FlipFlops kopen Slim Schoenen BESLIST prijs Swarovski nl Slippers
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Carrera Carrera CB506 Jeans Carrera Jeans CB506 Carrera CB506 Jeans w6WZAq4Carrera Jeans LOUIS green Lorano cz CB481 FFrqOCwx
    P2N Fashion Jeans Carrera Carrera Jeans Fashion Jeans P2N Carrera Fashion P2N Carrera wqHUOAv