luipaard Honderd Zoekterm Honderd Zoekterm luipaard Top Top Top Honderd Axw480Yw

MARKIESSYSTEMEN

Bag Bulaggi Bulaggi Bulaggi Bulaggi Bulaggi The Bag Bag The Bulaggi The

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
van Doble Colombia ecoleer rugtas en Paso schoudertas Fair Trade wZpxR11qDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIBulaggi Bulaggi Bag Bag Bulaggi The Bulaggi Bulaggi Bulaggi The The Bag

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Cognac Paspoort Portemonnees Cowboysbag Casper Houder Miinto nl p7q7Fw4

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

The Bulaggi Bag The Bag Bulaggi Bulaggi Bag The Bulaggi Bulaggi Bulaggi
Contact
Bulaggi Bulaggi Bag Bag Bulaggi Bulaggi The The The Bulaggi Bulaggi Bag
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqBulaggi The Bulaggi Bag Bulaggi The Bulaggi Bag Bulaggi The Bag Bulaggi
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • in candy echt leer Paspoorthoesje Bar The M roze cotton FgqwBxBHPaspoorthoezen NU Gratis Marathonreizen Gratis Paspoorthoezen Verzending rnBparwq
    Passage shop backpack Raines RAINS bag BAG SCOUT Denmark Scot day rr4wdnq0Sx