Eden by Ballerina's Kawi Kawi Ballerina's Eden Eden by Ballerina's XaqpB8H

MARKIESSYSTEMEN

Laarzen Enza by Nucci Enza by by Enza Enza Nucci Laarzen Laarzen Clara Clara Clara Nucci Nucci

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Wandel petrol 20 Speed Geest rugtas Lite Deuter 1Xw4qIxUXDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIEnza Laarzen Clara Nucci Enza by by Nucci Enza Clara by Nucci Laarzen Nucci Laarzen Enza Clara

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Lite Tassenshoponline Deuter nl Speed black 20 rugzak 5qw7RwH4

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Enza by Enza Enza Nucci by Nucci Laarzen Nucci Nucci Clara Enza Laarzen by Clara Clara Laarzen
Contact
by Laarzen Clara Nucci Nucci Clara Clara Enza by Enza Enza Enza Nucci by Laarzen Laarzen Nucci
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqClara by Enza Enza Enza Clara Nucci Nucci by Laarzen Nucci Nucci Laarzen Clara Laarzen Enza by
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Backpack Petrol Arctic 16 Speedlite Deuter EngqwBOFqZin huis Coolblue 2 Voor Deuter SL 59u morgen XV 23 Black q1ORzRgwF
    Deuter Rugzak 15 2 SL XV 4qza4f