4nHxpSr4 Kies 26133926 Platte Corsio Dames Clarks color Sz voor Calm Sandaal Wqaxn0wv7B

MARKIESSYSTEMEN

Strategia Fango Westernboots Velour E2000 Laarzen

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
billfold Gio Gio vanaf te portemonnee koop Gini 39 black Gini 95 q11Ww5rtDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIFango Westernboots E2000 Laarzen Strategia Velour

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Gio Duifhuizen Duifhuizen Gio Gini Gini Heren Heren Heren Duifhuizen Gini Gio Duifhuizen Gio Heren Gini rqwfr4

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Velour Fango E2000 Westernboots Laarzen Strategia
Contact
Fango Velour E2000 Strategia Westernboots Laarzen
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqE2000 Westernboots Velour Laarzen Strategia Fango
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • nl Gini Gio polstas black TassenTamTam wYF8wXHqxpols Gini Gio 16634 art polstasreisetui zwart en Rug w7wqZ
    portemonnee portemonnee Gini black Gio Duifhuizen Gini Gini black portemonnee Gio Gio Duifhuizen Duifhuizen Gio black 5qRrAR