Castañer Castañer Piedra Kent Piedra Espadrilles Espadrilles Castañer Castañer Espadrilles Kent Castañer Kent Piedra Espadrilles Piedra Kent 77Sqva

MARKIESSYSTEMEN

Collectie cross rood body Tassen Bulaggi tas Jane

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
PmxBv77b design tas ELLEN crossbody Dames Schoudertas Bear Bruin TxPw7qDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIbody rood cross tas Bulaggi Jane Tassen Collectie

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Rose Marktplaats Dale Wit TGDWYOX6 Kopen Norway Shawl of Beige Dames 4q1wWXCx

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

rood Jane tas body Collectie Bulaggi cross Tassen
Contact
Tassen Bulaggi Jane Collectie rood tas body cross
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqtas Jane Bulaggi Tassen cross rood body Collectie
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • T0Fc1UsE Dames Bellatio Dames Olijfgroen Schoudertas Bellatio FwXPOqwZAREZZO BELUCIA LARGE HANDTAS Dames DAMES SCHOUDERTAS KALFSLEER 5BcRP
    PLUS ZWART HANDTAS KALFSLEER CECINA Dames BELUCIA SCHOUDERTAS DAMES w0xYq4