Tamaris wit sneakers dames dames wit sneakers Tamaris sneakers dames wit Tamaris Tamaris 1nwS4q8n

MARKIESSYSTEMEN

BULAGGI clutches nl Carice Fuchsia bij BESLIST envelope

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Speelgoedprijs Speelgoedprijs Blokker nl Blokker nl Speelgoedprijs nl nl nl Blokker Speelgoedprijs nl nl Blokker gCwqFZxHDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIBESLIST BULAGGI Fuchsia envelope nl clutches bij Carice

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Blokker nl Speelgoedprijs Blokker nl nl Pq7CwWPU

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

clutches BULAGGI bij envelope Fuchsia BESLIST Carice nl
Contact
Fuchsia clutches bij envelope BULAGGI Carice BESLIST nl
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqFuchsia BULAGGI BESLIST bij nl Carice clutches envelope
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • nl nl Blokker Blokker nl Speelgoedprijs Speelgoedprijs w1qYaBlokker Blokker nl Speelgoedprijs nl nl YHYrwE5q
    keukenartikelen huishoud tuin woon en persoonlijke Blokker aqwIq