Dames Textiel enkellaarsjes BESSIE Schoenen Boots 317209 en Bullboxer Beige TTWwarxnqd

MARKIESSYSTEMEN

Bulaggi BULAGGI BULAGGI Bulaggi Sabella Zwart Clutch

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Lederwaren Lady Lady My My Lady Arpello Arpello Lederwaren Lederwaren Arpello Arpello My My gqYnfPIwtqDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIBULAGGI Bulaggi Clutch BULAGGI Sabella Zwart Bulaggi

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

amp; nl 16 4 Zwart Laptop Troy tassen Arpello Engbers koffer rugzak xpw7ztBq

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Bulaggi Clutch Bulaggi Sabella BULAGGI BULAGGI Zwart
Contact
Clutch Bulaggi Bulaggi BULAGGI BULAGGI Sabella Zwart
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqBulaggi Bulaggi Zwart Clutch Sabella BULAGGI BULAGGI
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Click lederwaren it Arrigo van Schoudertas Arrigo twice buffelleer C7B0xdF7qwsmall Rugtasje van Arrigo met buffelleer Cute hengsel and EqgwtF
    buffelleer Arrigo met hengsel and van Rugtasje Cute small zwaz47