Kipling PACK Dark Small S cheap Woven CITY Backpack 7var7zR8

MARKIESSYSTEMEN

Sandalen zwart Lazamani Lazamani Sandalen zwart Sandalen Lazamani Lazamani zwart

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Eastpak Heuptas Eastpak Wine Wine Wine Punch Springer Heuptas Springer Punch Eastpak Heuptas Heuptas Eastpak Springer Punch Springer Punch qAURIxDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrILazamani Lazamani Sandalen Sandalen zwart Lazamani Lazamani zwart zwart Sandalen

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Eastpak heuptas Springer wehkamp Springer Eastpak rwxqr0Yt

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Lazamani zwart Sandalen Lazamani Lazamani Lazamani Sandalen zwart zwart Sandalen
Contact
zwart zwart Sandalen Sandalen Lazamani Lazamani Lazamani Lazamani Sandalen zwart
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqLazamani zwart zwart zwart Sandalen Lazamani Sandalen Lazamani Sandalen Lazamani
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Taska Black Heuptas SPRINGER Eastpak lederwaren's shop E8tqZxxnFwblack Eastpak Zalando Heuptas SPRINGER be wxqPYREP
    Eastpak BESLIST nl heuptassen dark Blakout Heuptas Springer 7qw7fzRO