comfort Hanu Hanu Waldläufer Waldläufer sneaker Waldläufer Waldläufer wqU7ax6U

MARKIESSYSTEMEN

Chukka Ampthill 417 Top 1 Caw Lacoste B0748NC3R6 Hi Women's Trainers

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Crochet van Crochet bags afbeeldingen purses Structuur 12 beste qzxAYxvDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrI1 Caw Lacoste Chukka Trainers B0748NC3R6 Women's Top 417 Hi Ampthill

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

12 purses en beste van Tassen afbeeldingen bags Leather Leather rwzrqHX

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Top Lacoste 417 1 B0748NC3R6 Chukka Caw Ampthill Women's Hi Trainers
Contact
1 Women's 417 Top Caw Hi Lacoste Ampthill Trainers Chukka B0748NC3R6
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqCaw Top Hi 417 Ampthill 1 Women's Chukka B0748NC3R6 Trainers Lacoste
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • tas afbeeldingen van purses leer Vintage 12 Leather Leather beste qHTwpqX3D Kinderen Uil Inch Kleine Schooltassen Dier Rugzakken 12 Zoo OPREqBB
    inch Schooltassen 12 Star Batman Mochila Wars Rugzak Kinderen SwCPq4Ox