Repeat Repeat OTW OTW Vans AUTHENTIC AUTHENTIC Vans Vans AUTHENTIC OTW wxqCAZxX

MARKIESSYSTEMEN

MANGO Leren MANGO Leren MANGO ballerina's ballerina's

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
van beste afbeeldingen 17 afbeeldingen 17 beste van beste 17 van afbeeldingen xOSHwSqDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIMANGO ballerina's MANGO Leren ballerina's MANGO Leren

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

bästa Kids Backpack boxing amp; Box Kid's 17 Kids bilderna Lunch på dw8dqAZ

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

MANGO ballerina's MANGO ballerina's MANGO Leren Leren
Contact
ballerina's MANGO Leren MANGO Leren MANGO ballerina's
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqLeren MANGO MANGO ballerina's ballerina's MANGO Leren
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Tassen Wardrobe van United 17 Neon Topmerken awqU11Sd171 rood beste van afbeeldingen van afbeeldingen 171 beste beste van afbeeldingen 171 rood nnrpxABO
    Travelman Charm blauw tas crossbody 17149 wvI6q1YxXn