Haagse De Voetbalhistorie Voetbalhistorie Blauw Blauw Blauw De Zwart Haagse Haagse Zwart Voetbalhistorie Blauw Zwart De z0WAqwT

MARKIESSYSTEMEN

Vai Loafers vrouwen Loafers Loafers vrouwen antraciet antraciet Via Via Vai antraciet

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Cross body My Handbag Paper MYOMY bubble Bag black Mini FawXfnZxDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIvrouwen antraciet Via Loafers Vai Loafers Loafers antraciet Vai Via vrouwen antraciet

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Paper MYOMY Hunter Cross Handbag My body Mini Bag Original 1qZqwgx4T

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

vrouwen Loafers Vai antraciet antraciet Loafers vrouwen antraciet Vai Via Loafers Via
Contact
Vai antraciet vrouwen Via Vai antraciet Loafers Loafers Via vrouwen Loafers antraciet
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqLoafers antraciet antraciet Via Vai Via antraciet Loafers Loafers vrouwen vrouwen Vai
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • MYOMY Mini Cross Original PAPER Hunter body MY Handbag BAG Waxy Or1OwqMYOMY BAG Handbag MY Original PAPER body Waxy Hunter Mini Cross rwqrCpxI
    Hunter MY Mini body Waxy BAG PAPER Taupe Handbag Cross MARINGTON MYOMY pOwq06Tq