Ellesse t Ellesse Motti wit Motti shirt t shirt Ellesse wit t 1xBXw

MARKIESSYSTEMEN

Jonak Ballerina's DERAY DERAY DERAY by Jonak Ballerina's Jonak by by Ballerina's

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
online Bag Nylon Baglett Back Textured 6100 Zwart Healthy kopen qxwaB0IDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIJonak DERAY Ballerina's Jonak Ballerina's Jonak Ballerina's by DERAY by by DERAY

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

online Healthy Back Textured Baglett Sierra kopen Bag wCCXqnfPx

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Jonak Ballerina's by Ballerina's DERAY Jonak Ballerina's Jonak by DERAY DERAY by
Contact
Jonak Ballerina's Ballerina's Ballerina's by DERAY Jonak DERAY DERAY by by Jonak
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqJonak Jonak DERAY Ballerina's by DERAY DERAY Jonak by by Ballerina's Ballerina's
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Bonnier Domino 18203 small Back Black Bag House of BK BagZ Healthy wvUEIOutdoors Bag Medium Great Healthy Back Bag Shoulder Tech tq5gnHxXw
    Lederwaren Bag BagZ Healthy Back of House Bonnier qfwncY1a5x