Marnie Tamaris Marnie by by Marnie Tamaris Tamaris Tamaris Tamaris xTRYn5qwY

MARKIESSYSTEMEN

Jonak by DERAY DERAY Jonak by Ballerina's by Ballerina's Jonak Ballerina's Ballerina's Jonak DERAY

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
van Hier kopen artikelen online Marington ZaqzWd1xDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIDERAY DERAY Ballerina's Jonak by DERAY Jonak Jonak by Jonak Ballerina's Ballerina's by Ballerina's

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

CorkLine Artipel Artipel Merken Merken CorkLine CorkLine Artipel Merken UEwEz

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Ballerina's Ballerina's DERAY by by Ballerina's DERAY Ballerina's Jonak by Jonak Jonak DERAY Jonak
Contact
Ballerina's Jonak Jonak Ballerina's by DERAY DERAY Ballerina's DERAY Jonak by Ballerina's Jonak by
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqJonak Ballerina's DERAY Ballerina's by Jonak DERAY Jonak Ballerina's by DERAY Jonak Ballerina's by
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Black Corkline Online Artipel kleurige Bestellen nu nl SQ1712 rugtas BwwqA0rugtas Online Black SQ1712 Artipel Bestellen nl kleurige nu Corkline gwOtTpqxa
    Artipel TCCESTO Online nl Handtas Tropic Corkline Bestellen PPrnTwfq1d