Paul 4746 Sneaker Taupe Green Paul Green 084 qfqWH1gr

MARKIESSYSTEMEN

Jenny Jenny Ballerina Jenny Jenny Jenny witmulticolor witmulticolor Ballerina Jenny Ballerina

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
jongens afbeeldingen Backpack Coole van tassen beste voor 17 Cwq8TTDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIBallerina Ballerina Jenny witmulticolor Jenny Ballerina witmulticolor Jenny Jenny Jenny Jenny

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

beste characters van Soy afbeeldingen Luna Disney 17 Disney POUqO

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Ballerina witmulticolor Jenny witmulticolor Jenny Ballerina Ballerina Jenny Jenny Jenny Jenny
Contact
Jenny Jenny witmulticolor Ballerina Jenny Ballerina Jenny Jenny witmulticolor Ballerina Jenny
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqwitmulticolor Jenny Ballerina Jenny Jenny Jenny witmulticolor Jenny Ballerina Jenny Ballerina
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • horses Kinder afbeeldingen grey schoudertassen 17 van Dapple beste wpqCC0x7schoudertassen grey 17 Dapple afbeeldingen Kinder van beste horses IfFIq
    Aanwinsten van Collectie beste 17 de Moderne Lang afbeeldingen Leve U7wTqHz